Zalen

Het Huis beschikt over meerdere ruimtes, verspreid over twee gebouwen (Salie en Tulsi), en een tuintje Aloë met terrasgedeelte. De mogelijkheden en combinaties van verhuur en activiteiten zijn dan ook groot, van gezellige vriendenavond met of zonder workshop tot seminarie of teambuilding. Men kan ook overnachten in één van de twee kamers. (Maximum 8 personen)

In het Huis zijn ook over meerdere ateliers en toestellen (spinnenwiel, keramiekoven, kleiwals,draaischijven, naaimachines...) , te gebruiken tijdens de workshops of Open Ateliers

Voor een speciale gelegenheid kan je ook een aandenken in keramiek bestellen. Dit wordt speciaal voor u gemaakt in het eigen keramiek atelier, eventueel naar uw eigen ontwerp.

De zaal Lavendel bevindt zich in het "gebouw Salie" en kan gehuurd worden met of zonder keuken Scharlei.

De zaal is te huur voor seminaries, vergaderingen, repetities, workshops, lezingen, recepties of (familie)feestjes.. Er is ook een mogelijkheid tot overnachten (maximaal 8 personen)

foto's

Faciliteiten inbegrepen:

 • sanitair (gemeenschappelijk met het atelier gedeelte)
 • cd-speler
 • dimbaar licht
 • afgesloten tuintje met terrasgedeelte

Faciliteiten (apart te betalen)

 • Er zijn stoelen, tafels en serviesgoed te huur voor maximaal 45 mensen.
 • beamer
 • magic flipchart vellen (statische whiteboard vellen die aan de muur kunnen gehangen worden)

Indien u liever een kleinere vergaderruimte hebt, dan staan  de keuken Scharlei of de huiskamer Juglans regia in "gebouw Tulsi" ook ter uwer beschikking.

  In het Huishoudelijk reglement kan u lezen wat wel en niet kan in het Huis.

  Prijzen

  • Er wordt een prijsopgave gemaakt op aanvraag.
  • De prijzen zijn inclusief BTW, EGW, schoonmaak, plaatsen en weghalen van de tafels en stoelen.
  • Er is een korting vanaf een totaal van 10 uur (dit kan verspreid zijn over meerdere ruimtes), een reeks van meerdere sessies, een vaste avond/middag/dag... per week of maand gedurende een bepaalde periode.

  Drank - catering

  Bier, wijn, fruitsap, … kan ter plaatse worden klaargezet. Een bijgaand knabbeltje, koekje of gebakje kan ook voorzien worden. Deze prijzen zijn op aanvraag te bekomen.

   

  Extra activiteiten

  Wil je je event combineren met een workshop op aanvraag of een “doe-moment” dan biedt het Huis ook tal van mogelijkheden (textiel – kruiden – juweeltjes - keramiek, enz…). Maar ook hier geldt flexibiliteit, vragen staat vrij.

  Zaalverhuur familiefeestjes, teambuildings, vergaderingen

  Deze tuin is toegankelijk voor alle gebruikers van het Huis, zowel van de zalen, de ateliers en logies. Je kan er rustig en kruidig vertoeven.

  Er is terrasruimte, zodat u buiten kan genieten van een lekker aperitief of koffie.

  De plannen voor de heraanleg krijgen stilaan vorm, al zal de uitvoering in verschillende fasen gebeuren. Er wordt nagedacht over een kruidige route met informatieve bordjes. De kruiden zullen ook gebruikt worden voor het kleuren van textiel en tijdens de kruidenworkshops

  foto's

   

   

   

  , ,

  De huiskamer bevindt zich in "gebouw "Tulsi" en bestaat uit drie ruimtes die in elkaar overlopen: een zithoek, eetplaats en werkruimte waar Tilly haar textielatelier heeft. De logees van kamer Amarant en kamer Curcuma hebben toegang tot deze ruimtes. (zie overnachten). 
  Ze is ook afzonderlijk te huur voor huiskamersessies of kleine workshops. Hier kan je een aantal foto's bekijken.
  Je hebt hier ook toegang tot het tuintje Aloë

  Voor seminaries, vergaderingen, repetities, workshops, recepties of (familie)feestjes kan u terecht in ook terecht in gebouw "Salie"

  Prijzen

  U kan hier een prijsaanvraag doen

  Drank - catering

  Bier, wijn, fruitsap, … kan ter plaatse worden klaargezet. Een bijgaand knabbeltje, koekje of gebakje kan ook voorzien worden. Deze prijzen zijn op aanvraag te bekomen.

  Extra activiteiten

  Wil je je event combineren met een workshop of een “doe-moment” dan biedt het Huis ook tal van mogelijkheden (textiel – kruiden – juweeltjes - keramiek, enz…). Maar ook hier geldt flexibiliteit, vragen staat vrij. Neem ook eens een kijkje op de pagina Workshops.

  , ,

  De keuken is te huur voor vergaderingen (max 10 personen), kookdemo's enz. of in combinatie met de zaal "Lavendel"

  Voor kleine groepen staan de benedenruimtes van "gebouw Tulsi" ook ter uwer beschikking.. Er is ook een beperkte mogelijkheid tot overnachten (in "gebouw Tulsi")

  foto's

  Faciliteiten

  • Vaatwas, kookplaat, oven, microgolfoven, koelkast met vriezer.
  • gemeenschappelijk met de andere ruimtes:
   • sanitair
  • afgesloten
  • tuintje met terras

    

   In het Huishoudelijk reglement kan u lezen wat wel en niet kan in het Huis.

    

   Mogelijke opstellingen en prijzen

   • Onderstaande prijzen zijn indicaties, er wordt een prijsopgave gemaakt op aanvraag..
   • De prijzen zijn inclusief BTW, EGW, schoonmaak, plaatsen en weghalen van de tafels en stoelen.
   • Er is een korting vanaf 3 opeenvolgende dagdelen (= een volledige dag), een reeks van drie of meer sessies, een vaste avond/middag/dag... per week of maand voor een bepaalde periode.
   • De dagdelen zijn als volgt: ochtend (8u30-12u30), namiddag (13u-17u), avond (18u-22u)

    

  Bier, wijn, fruitsap, … kan ter plaatse worden klaargezet. Een bijgaand knabbeltje, koekje of gebakje kan ook voorzien worden.

  Broodjes en soep voor de lunch

  Prijzen zijn op aanvraag te bekomen.

  Uiteraard kan u hir ook zelf voor zorgen

   

  Wil je je event combineren met een workshop of een “doe-moment” dan biedt het Huis ook tal van mogelijkheden (textiel – kruiden – juweeltjes - keramiek, enz…). Maar ook hier geldt flexibiliteit, vragen staat vrij.Neem ook eens een kijkje op de pagina Workshops.