Search

Keramiek

Zowel voor volwassenen en kinderen.

Je hebt geen ervaring nodig, iedereen wordt op zijn niveau begeleid. Ben je voldoende zelfstandig? Stap dan in ons open atelier systeem.

We werken in kleine groepen, reserveer dus je plekje.

Pottendraaien

In Tilly’s atelier zijn er twee draaischijven, tijdens de doe-ateliers is er dus ook ruimte en tijd om op zoek te gaan naar de pottenbakker in jezelf.

Keramiektechnieken
Tilly leert je een aantal technieken aan, zodat...

Kleur

Herontdek het kind in jezelf. Elk atelier gaan we aan de slag met een ander medium en een andere invalshoek. Aan de hand van snelle opdrachtjes en technieken wordt je uitgenodigd om je denken uit te schakelen en enkel te doen. Niet het eindresultaat maar de ontdekkingstocht en het plezier onderweg zijn hierbij het belangrijkste.

De volgende data zijn te vinden in de agenda. Wil je een familiedag, een avondje met vrienden? Bekijk dan onze oplossingen op maat.

...

Het kralenparadijs

Het kralenparadijs

Stel je eigen juwelen samen. Een keer per maand zet Tilly alle kralen toebehoren uit en kan je je eigen juwelen komen samenstellen.

De kinderen kunnen zich uitleven met kralenbeestjes en medaillons

Herstellingen
Heb je een gebroken halssnoer, is het slotje van je armband stuk? Ben je een stukje van je oorbel kwijt? Tilly hersteld het voor jou.   Prijs Je kan een losse sessie komen volgen, instappen kan altijd. 24€ voor een...

Kruiden

Een kennismaking met een aantal bekende en minder bekende kruiden en etherische oliën die we verwerken in ons eigen preparaten en recepten: een huidzalfje, lippenbalsem, badbruisballen, hoestsiroop. Prijs Je kan een losse avond komen volgen, instappen kan altijd. 24€ voor een avond, 100€ voor een 5-beurtenkaart. Materialen worden afzonderlijk gerekend volgens verbruik Data De ingeplande data van de doe-ateliers vindt je terug in de agenda. Lukken deze data niet voor jou, of wil je graag een privé workshop, voor jezelf, je gezin, samen met vrienden?...

Klank

Er gaan wekelijkse zangcirkels door in het Huis. Verder zijn er de klankreizen, seizoenscirkels en meditatieve momenten.

Voor de kinderfeestjes zijn er de muzikale sprookjes.

 
Samen zingen, in een cirkel Elk op zijn manier
Mooi, vals, schuchter of uit volle borst
Elke klank die wil ontstaan is goed
vanuit je eigen bron, zonder oordeel
Alles kan, niets moet
Luister naar jezelf, je lijf, naar wat je hart wil zingen
Zing met al je zintuigen
Hoor, zie de verbondenheid, Voel de energie die stroomt
Ruik en proef de klanken, Ervaar de vrijheid

[vc_row center_bck_image="no"...