Ons Verhaal

Een collectief ontslag staat aan de wieg van dit project. Tijd om iets totaal nieuws te starten, hoewel er veel "constructief aanmodderen", zoeken en twijfelen aan vooraf ging. Maar met de zoektocht naar een geschikt pand en de vooruitgang van de verbouwingen groeien het project en ikzelf mee.

De naam is overgenomen van het eindwerk dat mijn zus en ik maakten voor onze herboristenopleiding: 'TakkeTiele Toverboonen", een reis in de kruidenwereld. Hij is ontstaan uit een samentreksel van onze twee namen: tante Anneke (Takke) en tante Hilde (Tiele, Tilly), maar verwijst ook naar het woord taktiel: tastbaar, waarneembaar door aanraken of door de tastzin. De link naar de andere vier (vijf) zintuigen is niet ver meer te zoeken.

Een van de eerste ideeën was om samen een zaak te starten, maar aangezien An naar het warme zuiden vertrokken is, ga ik alleen verder.

Ondertussen is het TakkeTiele Huis uitgegroeid tot een locatie waar u terecht kan voor veel en op het eerste zicht nogal uiteenlopende zaken. Het Huis wil een plek zijn waar u terecht kan voor uw project, evenement of ontspannend moment en waar veel combinaties mogelijk zijn.

Een wandeltocht doorheen deze site toont u de mogelijkheden, of brengt u misschien op nog andere ideeën. Ik denk graag met u mee om uw project verder uit te werken.

 

Hilde Boone

Ook voor kinderen is er heel wat te beleven, voor verjaardagsfeestjes, workshops en vakantiekampen.

Tilly Toverboon